VIDEO Hurricane Fur Wizard, peria care adună părul de animale și se curăță singură

in EcoLIFESTYLE 26 March 2018 36 Views

Pentru iubitorii de animale, dar și de mediu, rolele de scame cu hârtie adezivă sunt și o binecuvântare, dar și un păcat. Pe de o parte, adună părul lăsat de pisici și câini prin casă, pe de altă parte, generează o risipă de hârtie. Peria Hurricane Fur Wizard ar putea fi o soluție pentru această problemă, căci este reutilizabilă și se curăță singură.

VIDEO Hurricane Fur Wizard, peria care adună părul de animale și se curăță singură

Oricât de simpatice ar fi, animalele de companie lasă în urma lor mult păr, ceea ce s-ar putea traduce prin utilizarea unei role de scame cu hârtie adezivă. Pentru a evita această risipă, căci trebuie să arunci hârtia imediat ce nu mai e lipicioasă, poți încerca peria Hurricane Fur Wizard.

Aceasta are dimensiunea de 30 centimetri x 5.5 centimetri și este prevăzută cu două fețe de curățare, care nu necesită înlocuire. Când s-a umplut de păr, peria trebuie introdusă într-un dispozitiv de curățare care colectează firele de păr de pe perie și le depozitează într-un recipient aflat la bază și care poate fi îndepărtat și scuturat, la nevoie.

Interiorul dispozitivului de curățare este căptușit cu același material din care este confecționată și peria, cu micro peri așezați astfel încât într-o direcție sunt fini, iar în cealaltă, aspri. De aceea, atunci când folosești peria trebuie să urmezi indicația săgeții de pe mâner, pentru a colecta părul cu partea aspră.

VIDEO Hurricane Fur Wizard, peria care adună părul de animale și se curăță singură

Producătorii spun că peria este ideală pentru suprafețe mari și pentru orice tip de țesături, și că poate fi folosită pentru a aduna chiar și cele mai mici scame sau fire de păr.

James White, care deține canalul de Youtube Freakin’ Reviews, cu 103.000 de subscriberi, a testat peria Hurricane Fur Wizard și s-a declarat foarte mulțumit de eficiența acesteia. Potrivit acestuia, care a revenit cu un update după patru luni, produsul funcționează foarte bine, doar că trebuie spălat din când în când pentru că, o dată cu părul, peria colectează și praf și se murdărește.

Green Report Shop Casa ECO

Peria este livrată clienților cu o versiune mai mică a sa, de buzunar, pentru a putea fi luată în deplasări. Aceasta are o singură suprafață pentru curățat.

În România, setul de perii Hurricane Fur Wizard este comercializat pentru suma aproximativă de 100 de lei.

Comentarii

comentarii